Mobackens väg 14

Mobackens väg 14

Slutpris

1 250 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Mobackens väg 14


Slutpris
1 250 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Toppfräscht fritidshus, pool och båthamn i området

Välkommen till detta toppfräscha fritidshus om 38 kvm som genomgående renoverats de senaste åren på en stor lättskött naturtomt om 2124 kvm med endast en granne.

Här har ni ett enkelt och bekvämt fritidsboende, perfekt för dig som söker något lättskött. Huset har genomgående renoverats med nytt kök 2015, nytt badrum 2016, nya ytskikt 2015-16, målning utvändigt 2016. Här finns hall, badrum, kök med matplats, stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett fint vardagsrum med stora fönster, utgång till altan och en vacker braskamin. Solig altan i söder och väster, delvis under tak och mycket insynsskyddat läge. Här finns också en fin inredd gäststuga om ca 10 kvm och ett uthus om ca 5 kvm.

Den stora naturtomten ligger mot allmänning och gränsar mot allmänning vilket ger en avskild och privat känsla. här finns vackra berg i dagen, glesa lövträd och gräsytor för lek och spel. Från tomten når man enkelt föreningens populära poolområde och den gemensamma båthamnen med en liten strand. -Möjlighet till båtplats!

Mobacken ligger perfekt beläget ca fyra kilometer före sommaridyllen Grisslehamn dit man enkelt cyklar på små grusvägar. I Grisslehamn finns sommarcaféer, restauranger, hotell spa, matbutik, fiskehamn m.m. Närhet även till Älmsta som har större utbud av restauranger, affärer och butiker även vintertid.


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
12 957 kr/år
Tomtarea
2 124 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mobackens väg såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Mobackens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.