Norrgärdesvägen 153

Norrgärdesvägen 153

Slutpris

3 100 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Norrgärdesvägen 153


Slutpris
3 100 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Sjöläge i väster nära Grisslehamn

Välkommen till detta ljusa, fräscha och vinterbonade fritidshus om 67 kvm med härligt sjöläge i väster med spektakulär solnedgång över vattnet på en fin trädgårdstomt om 2209 kvm med fina gräsytor, syren och kaprifol.

Huset som renoverats de senaste tio åren med genomgående ljusa moderna ytskikt, vardagsrum och kök i öppen plan, ett stort sovrum med vacker sjöutsikt, barnrum samt badrum med vattentoalett. Altaner i söder och väster gör att du kan följa solen från förmiddag till kväll och njuta av vacker utsikt över Väddöviken.

Den stora trädgårdstomten har fina plana gräsytor för lek och spel, syrenhäckar, hallon, krusbär, rabarber, vinbär, kaprifol & klematisvackra och mycket mer. På tomten finns även en modern gäststuga om ca 15 kvm med el indraget. Från tomten når man två fina badstränder inom ca 200m och en välordnad båthamn inom ca 150m.

Från huset når man enkelt sommaridyllen Grisslehamn 2,5 km bort, där man finner en åretruntöppen ICA butik, restauranger, caffeér, fiskaffärer, SPA hotell, seglarskola, tennisbanor m.m. SLbuss 637 ca 1,9 km mot Stockholm och Norrtälje.


Boarea/biarea
67/12 kvm
Driftkostnad
18 097 kr/år
Tomtarea
2 209 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrgärdesvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Norrgärdesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.