Norrgärdesvägen 41

Norrgärdesvägen 41

Slutpris

5 500 000 kr


Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Norrgärdesvägen 41


Slutpris
5 500 000 kr

Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Sommardröm med sandstrand på äkta sjötomt

Välkommen till denna sommardröm om ca 62 kvm med anor från 1850-talet på en stor, härlig sjötomt om 2670 kvm med 610 kvm tillhörande vatten i ett helt perfekt västerläge.

I charmig Bullerbymiljö bland gamla gårdar, torp, permanent och fritidshus ligger denna charmiga sommardröm med anor från 1850-talet som varsamt moderniserats och byggts ut i omgångar. Idag rymmer huset tre bra sovrum, varav ett med en vacker sjöutsikt och fungerande kakelugn, vardagsrum med braskamin, glasveranda, stort bondkök samt dusch och toalettutrymme. Här finns många lantliga detaljer bevarade som furugolv, kakelugn, fina tapeter, fönster samt dörrar. Mot vattnet ligger en stor altan högt belägen med fint solläge i söder och väster med utsikt över tomten och vattnet. På tomten finns även en gäststuga/snickarbod om ca 31 kvm som byggts 1999 samt en gammal jordkällare i mycket fint skick.

Den stora tomten har fina gräsytor för lek och spel och ett fritt soligt läge mot söder och väster, fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Vid vattnet möter en fin långgrund sandstrand i skyddat läge innanför ön Knaphällen och ett altandäck/flytbrygga som kan sjösättas vid önskemål.

Byggrätt enligt detaljplan är 80+40 kvm plus atterfallshus och friggebod, marken som är närmast stranden får endast bebyggas med uthus i undantagsfall. Detaljplanen medger att vattenområdet får överbyggas (brygga).

Ca 800m till SL buss 637 mot Norrtälje/Stockholm, ca 2,5 km till sommaridyllen Grisslehamn med åretruntöppen ICA-butik, bensinmack, restauranger, fiskbutik, gästhamn, minigolf, seglarskola Ålandsbåt, SPA-hotell och mycket mer.

Välkommen på visning


Boarea/biarea
62/27 kvm
Driftkostnad
14 786 kr/år
Tomtarea
2 670 kvm
Totalareal
3 280 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-06-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrgärdesvägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Norrgärdesvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.