Norrvretavägen 8

Norrvretavägen 8

Slutpris

1 700 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Norrvretavägen 8


Slutpris
1 700 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Sjöglimt och vattentoalett

Välkommen till detta charmiga sommarnöje om 60 kvm på en högt belägen trädgårdstomt om 2480 kvm med strålande utsikt över åkrar och ängar samt lite sjöglimt över Farmorsviken i sydväst.

Huset rymmer två sovrum, vardagsrum med braskamin, kök med matplats för fyra till sex personer, duschrum och vattentoalett. Från altanen under tak har man en strålande utsikt över åkrar och ängar i perfekt söder/västerläge. Här finns även en gäststuga om ca 10 kvm samt ett uthus som rymmer både snickarbod och förråd.

Den fina uppvuxna trädgårdstomten ligger högt och fint belägen med insynsskyddande buskage mot den lilla mysiga byvägen som leder vidare ner mot farmorsviken. Här finns en friliggande uteplats med sol hela dagen, trädgårdsland och mängder med perenna växter i rabatterna. Från tomten har man också sjöglimt över Farmorsviken bara ca 500 m bort där det finns möjlighet till bad från både strand och klippor.

Norrvreta har en härlig bykänsla med blandad bebyggelse och levande kultur som kännetecknar Singö. Från huset är det ca 2-300 m till SL buss 637 mot Norrtälje och Stockholm och ca 8-900 m till välsorterad "lanthandel".

Vi erbjuder även enskilda visningar, kontakta mäklaren för att boka en tid.

Välkommen till Singö!


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
8 452 kr/år
Tomtarea
2 480 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på norrvretavägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på norrvretavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.