Norrvretavägen 95

Norrvretavägen 95

Slutpris

1 700 000 kr


Singö Norrvreta— Grisslehamn— Norrtälje

Norrvretavägen 95


Slutpris
1 700 000 kr

Singö Norrvreta— Grisslehamn— Norrtälje

Solig sommardröm

Välkommen till denna härliga sommardröm om 33 kvm med inglasat uterum, bastu och två gäststugor på en solig tomt om 2725 kvm svagt sluttande i söder.

Huset består av modernt kök, vardagsrum med murad öppen spis, stort sovrum med förvaring samt inglasat uterum. Huset har genomgående ljusa ytskikt, åretruntvatten från egen borrad brunn och kommer ansluta bredband via fiber inom kort. Från huset når man den stora altanen som binder samman med bastuhuset där det finns en vedeldad bastu, dusch och omklädningsrum. På tomten finns även två gästhus om ca 10 respektive 15 kvm samt ett toalettutrymme med separett-toalett.

Den stora tomten sluttar svagt i söder och bjuder på sol från morgon till kväll. Här är större delen lättskött, öppen naturtomt med några enstaka träd samt en mindre gräsyta för lek och spel. Staket runt hela tomten och en smidd järngrind öppnar upp mot en ordnad uppfart som leder fram till huset.

Huset ligger ca 1,6 km från Singö affär som är öppen året runt, här finns även café och chokladbutik. Ca 1,2 km till mysig strand vid farmorsviken och ca 1 km till vackert klippbad vid Klippudden. Hit kommer du med buss SL637 från Norrtälje/Stockholm, busshållplatsen ligger ca 200 m från huset.


Boarea/biarea
33/3 kvm
Driftkostnad
19 945 kr/år
Tomtarea
2 725 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-08-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrvretavägen såldes av oss 2021-08-27. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Norrvretavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.