Sök Meny
Såld

Norrtälje / Grisslehamn - Singö / Råstensvägen 34

Högt, fritt, soligt, läge nära havet

I ett vackert avskilt läge, högt och fritt beläget utan grannar ligger detta pedantiskt välskötta fritidshus om 80 kvm på en välordnad trädgårdstomt om 4 568 kvm i perfekt solläge.

Här får ni en exklusiv herrgårdskänsla redan när ni kör in genom de smidda grindarna och vidare längs den enskilda vägen till denna högt belägna fastighet helt fri från grannar och med vacker utsikt över åkrar och ängar i söder och väster. Tomten har en vacker gårdsbild med stora välskötta gräsytor, välordnade planteringar, fin uppfart med ett stort garage, gäststuga och växthus. Huset ligger i perfekt placerat på tomten med det bästa solläget och vackraste utsikten. Den här platsen har varit bebyggd sedan 1700-talet, så det är ingen slump att huset ligger här.

Från tomten når man enkelt havet via en vacker skogsväg i fint kulturlandskap utan att passera någon granne. Väl vid havet finns både en skyddad vik, en vacker badstrand med grillplats eller makalöst vackra klippor. Här kan du vara helt för dig själv med havet. Någon kilometer bort finns en fin skyddad vik där möjlighet finns för båtplats vid en delad brygga.

Det fina vinterbonade fritidshuset har fina påkostade detaljer, ger en rejäl välbyggd känsla och har ljus öppen planlösning. Utgång till den stora soliga altanen sker från två håll via entren eller från vardagsrummet. Här finns två bra sovrum, tvättstuga, ett fint badrum med kakel, klinkers, dusch, handfat och vattentoalett samt kök och vardagsrum i öppen plan.

Till Ellan kommer man med SL buss 637 från Stockholm, på Singö finns åretruntöppen affär med postombud.

RING mäklaren David Carlsson 070-4107777 för mer info eller boka personlig visning

Välkommen till Singö, välkommen till Ellan

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grisslehamn / Singö
Råstensvägen 34
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 80 kvm
Driftkostnad: 13 301 kr/år
Tomtarea: 4 568 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-07-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Råstensvägen