Råstensvägen 8

Råstensvägen 8

Slutpris

1 175 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Råstensvägen 8


Slutpris
1 175 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Fritt och avskilt läge

Välkommen till denna lilla sommaridyll om ca 30 kvm på en varierad natur/trädgårdstomt om 1585 kvm i härligt privat läge utan grannar och med vidsträckt utsikt över åkrar och ängar.

Det rejäla, välbyggda och vinterbonade huset från 1984 har kök, vardagsrum med braskamin och ett fräscht badrum på entréplan och snickarbod tvättstuga och sovrum i suterräng. Fin altan under tak som ansluter fint mot trädgården samt en stor förstukvist i högt soligt läge med vacker utsikt. På tomten finns även en gäststuga om 15 kvm med eget pentry, uthus om ca 8 kvm och en vedbod.

Den varierade naturtomten har vackra berg i dagen, fina uteplatser, syren, hägg, jasmin och röda vinbär. Ostört läge utan grannar och med vacker utsikt över åkrar och ängar i en fantastisk havsnära miljö. Närhet till bad och möjlig båtplats (ca 750 m) i Dalviken samt avskilda klippor och havsbad i norr. SL buss 637 från Stockholm stannar ca 200 m från huset.

Servitut på bad och båtplats i Dalviken!

Välkommen till ELLAN!


Boarea
30 kvm
Driftkostnad
12 392 kr/år
Tomtarea
1 585 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på råstensvägen såldes av oss 2017-08-09. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på råstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.