Rödjavägen 24 / Fjällboholmar / Grisslehamn / Norrtälje

Sommardröm i insynsskyddat läge

Slutpris
720 000 kr
Boarea
28 kvm
Driftkostnad
10 500 kr/år
Tomtarea
2 061 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rödjavägen såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Rödjavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjällboholmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid vackra Fjällboholmar ligger denna sommardröm om 28 kvm med kök, vardagsrum och sovrum på en stor, plan och insynsskyddad tomt om 2061 kvm med fina gräsytor.

Huset som är byggt 1992 har vardagsrum med braskamin, kök med spis, kyl och diskbänk samt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns också en stor altan i soligt söderläge delvis under tak i fint insynsskyddat läge med utsikt över tomten.

Tomten bjuder på stora plana gräsytor för lek och spel, runt gräsmattan finns träd och buskar som ramar in och ger ett insynsskyddat läge. Här finns även en friggebod om ca 10 kvm med visst renoveringsbehov samt ett utedass.

I området finns en rejäl föreningslokal med dusch, bastu och toalett samt tvättmöjligheter. Här finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool samt en mycket fin badstrand. Här finns också naturreservatet kring Tullviksbäcken att utforska.

Möjlighet till snabbt tillträde för dig som söker något till sommaren, möjlighet att överta inventarier, byggrätt på tomten om 80+40 kvm. Perfekt för dig som söker ett enkelt, billigt och lättskött boende nära havet!

Välkommen att bli förälskad i Fjällboholmar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.