Singövägen 267

Singövägen 267

Slutpris

2 620 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Singövägen 267


Slutpris
2 620 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Familjevilla mitt i byn

Mitt i byn med närhet till affär, buss kyrka och bygdegården ligger denna fina familjevilla om 168 kvm på en lättskött och insynsskyddad trädgårdstomt med stora plana gräsytor om 1697 kvm.

Äntligen finns tillfälle att förvärva ett ljust och härligt boende på populära Singö! Huset har genomgående stora ljusa rum med vackra trägolv och generös takhöjd och påkostade detaljer. Här finner ni på entreplan, badrum, kök med vedspis, vardagsrum med kakelugn och tvättstuga. På övre plan finns tre bra sovrum, allrum med balkong och ett stort badrum. Här finns även ett mycket charmigt äldre gästhus om ca 40 kvm med köksdel samt braskamin som kan bli generationsboende eller kanske hyras ut sommartid.

Den härligt insynskyddade tomten i perfekt soligt söder/väster läge är omgiven av höga häckar och har stora plana gräsytor och uppvuxna fruktträd, prydnadsbuskar, lättskötta planteringar och en liten lekstuga.

Från tomten når man enkelt buss SL637 mot Stockholm/Norrtälje, den året runt öppna affären som är både post och systembolagsombud, kyrkan och byns samlingspunkt där det hålls möten, utställningar, fester och fredagspub, allt bara inom 250 m. Vackra omgivningar med natur och bad återfinns både vid Hörnängen och Söderhusen ca 800 m från huset. Vackra klippbad vid Singöbron och magiskt vacker utsikt över Ålands hav från lotsstationen, solnedgångar över singöfjärden... ja listan är lång.

Välkommen på visning!


Boarea
168 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
1 697 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-08-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Singövägen såldes av oss 2020-08-22. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Singövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.