Singövägen 328

Singövägen 328

Slutpris

1 910 000 kr


Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Singövägen 328


Slutpris
1 910 000 kr

Singö— Grisslehamn— Norrtälje

Enkel stuga på sjötomt

Välkommen till denna sommardröm om ca 35 kvm vid vattnet med gästhus om 15 kvm samt uthus om ca 6 kvm på en stor sjötomt om 4 100 kvm med lång strandlinje i helt avskilt läge utan grannar inom synhåll.

Huset ligger bara ett 30-tal meter från vattnet och har vacker utsikt och fin vattenkontakt, här bjuds det på kök, vardagsrum och sovrum samt en altan under tak mot vattnet. Längre bort längs vattnet ligger gästhuset om ca 15 kvm från 1987 med stor altan bara 10 m från vattnet. På tomten finns även ett uthus om ca 10 kvm.

Den stora tomten ligger helt för sig själv vid vattnet utan närliggande grannar och med ett helt ogenerat läge. Den långa strandlinjen bjuder på fin sjökontakt från hela tomten som är naturtomt med glesa träd och vackra släta berg i dagen.

Vid stora vägen, ca 100 m bort ligger hållplatsen för buss SL637 från Stockholm/Norrtälje och ytterligare ett par km bort ligger den åretruntöppna affären som även är både post och system ombud. På Singö finns unik natur, klippor bad, spännande lämningar från kalla kriget och en välordnad camping. I närheten ligger också sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, cafeer, fiskaffärer, tennisbanor, seglarskola och ålandsbåt.

Välkommen att förverkliga din sommardröm på en stor avskild sjötomt på Singö.


Boarea
35 kvm
Driftkostnad
3 510 kr/år
Tomtarea
4 100 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på singövägen såldes av oss 2020-08-02. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på singövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.