Singövägen 328 / Singö / Grisslehamn / Norrtälje

Enkel stuga på sjötomt

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
35 kvm
Driftkostnad
3 510 kr/år
Tomtarea
4 100 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på singövägen såldes av oss 2020-08-02. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på singövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Singö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna sommardröm om ca 35 kvm vid vattnet med gästhus om 15 kvm samt uthus om ca 6 kvm på en stor sjötomt om 4 100 kvm med lång strandlinje i helt avskilt läge utan grannar inom synhåll.

Huset ligger bara ett 30-tal meter från vattnet och har vacker utsikt och fin vattenkontakt, här bjuds det på kök, vardagsrum och sovrum samt en altan under tak mot vattnet. Längre bort längs vattnet ligger gästhuset om ca 15 kvm från 1987 med stor altan bara 10 m från vattnet. På tomten finns även ett uthus om ca 10 kvm.

Den stora tomten ligger helt för sig själv vid vattnet utan närliggande grannar och med ett helt ogenerat läge. Den långa strandlinjen bjuder på fin sjökontakt från hela tomten som är naturtomt med glesa träd och vackra släta berg i dagen.

Vid stora vägen, ca 100 m bort ligger hållplatsen för buss SL637 från Stockholm/Norrtälje och ytterligare ett par km bort ligger den åretruntöppna affären som även är både post och system ombud. På Singö finns unik natur, klippor bad, spännande lämningar från kalla kriget och en välordnad camping. I närheten ligger också sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, cafeer, fiskaffärer, tennisbanor, seglarskola och ålandsbåt.

Välkommen att förverkliga din sommardröm på en stor avskild sjötomt på Singö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.