Sjötomtavägen 3 / Tomta / Grisslehamn / Norrtälje

Fritidshus med vattentoalett nära bad, bastu och båtplats

Slutpris
1 305 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
13 055 kr/år
Totalareal
1 950 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjötomtavägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Sjötomtavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tomta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Tomta, nära vattnet med bad, båtplats och bastu ligger detta fritidshus om 51 kvm med vattentoalett i lugnt avskilt läge med endast en granne på en lättskött och solig natur/trädgårdstomt tomt om 1950 kvm.

Huset har två bra sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats, vardagsrum med stora fönster och nyrenoverat (2011) badrum med vattentoalett. På den soliga och insynsskyddade baksidan finns en stor altan delvis under tak som nås från både kök och vardagsrum. Huset har nytt godkänt avlopp för vattentoalett 2011.

Den fina öppna tomten har lättskötta planteringar prydnads och bärbuskar, släta berg i dagen, och gränsar mot allmänning åt två håll. Här finns ett växthus för den odlingsintresserade, uthus om ca 10 kvm och en utedusch för varma dagar.

Från tomten når man enkelt vattnet ca 350m bort där det finns en delad bastu med badbrygga i föreningen, badstrand och brygga med möjlighet till båtplats. Buss 637 mot Norrtälje/Stockholm nås ca 650m från huset och sommaridyllen Grisslehamn ca 2,7 km bort. I Grisslehamn finns mataffär, fiskaffär, restaurang, bensinmack, SPA, seglarskola, tennisbanor m.m.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.