Södersvedsvägen 20

Södersvedsvägen 20

Slutpris

1 635 000 kr


Södra fjällboholmar Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Södersvedsvägen 20


Slutpris
1 635 000 kr

Södra fjällboholmar Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Sommar dröm med närhet till havet och allmänservice!

Pass på! Ta chansen att förvärva en hemtrevlig och mysig stuga i natursköna Södra fjällboholmar med gångavstånd till havet med badstrand och klippbad!

Stugan är fördelad på ett plan och är belägen på ett berg med fin höjd, utsikt över vacker grönska och tomten vetter till mesta del mot allmänningen. Huset byggdes 2007 och är om 47m². Ljust och utrustat kök med vedkamin för både matlagning, värme och en härlig känsla. Gediget sovrum med plats för bäddar, går att dela rummet till två om det så önskas, nytt badrum anno 2020 med dusch, frystoalett och handfat. Storstuga med härlig rymd. Nybyggd altan i solig sydväst läge med plats för sällskapsbord och grillen. Förstukvist under tak samt så går det att ställa utemöbler vid gäststugan för att avnjuta en vacker utsikt av grönska. Luftvärmepump installerad. Sommarvatten indraget i huset 2020, huset isolerades 2018. Gäststuga med plats för bäddar och förvaring. Vägen plogas under vintertid. Fiber indraget och betalt. Nytt plåttak och hängrännor 2019.

Stor och öppen tomt om 2 265m² som vetter mesta dels mot allmänningen, berg i dagen, flertalet fina blombuskar och växter, en dröm för den som har gröna fingrar.

Promenad om ca 10 minuter från stugan till samfällighetens fantastiska anläggning. här finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool, föreningslokal med tvättstuga, vintervatten, toalett, dusch och bastu samt även båtuppläggningsplatser m.m.
OCH att inte missa den vackra och välskötta badplatsen vid havet! med både sandstrand och klippbad!

Södra fjällboholmar är en strategisk plats för familjen, som ligger mitt mellan orterna Hallstavik, Grisslehamn och Älmsta. Du når till allmän service och flertalet aktiviteter för familjen via en 30- 40minuters cykeltur eller en kort bilfärd på ca 15-20 minuter, Hallstavik t.ex. har ett barnvänligt och omtyckt utomhusbad. Från Grisslehamn går Eckerölinjen till Åland och i Älmsta finns en välsorterad ICA- butik. I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn, närmaste busshållplats ligger 3,3 km från fastigheten och tar dig vidare till Grisslehamn, Älmsta eller Norrtälje.
Distans:
- Grisslehamn 7,5 km
- Älmsta ca 11 km
- Hallstavik ca 19,5 km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sin fantastiska natur, välbevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och avslutar i Grisslehamn. Här kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Ta chansen innan någon annan gör det - vi ses på visningen!


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
12 440 kr/år
Tomtarea
2 265 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-06-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södersvedsvägen såldes av oss 2022-06-04. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Södersvedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.