Stäpeludden 39

Stäpeludden 39

Slutpris

2 260 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Stäpeludden 39


Slutpris
2 260 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Sommarstuga vackert beläget när havet!

Välkommen till ett sommarhus som andas skärgårdskänsla.

Avståndet till havet är ca 200 m där ni också har möjlighet till båtplats som ingår med servitut. Naturbåtplats så ingen brygga finns tillgänglig.
Huset har löpande underhållits och har genomgående ljusa fina ytskikt, två sovrum, vardagsrum, kök och en stor fin glasveranda. Här finns sommarvatten från egen borrad brunn och ordnat BDT- avlopp till 2-kammarbrunn. Här finns också en stor altan i sydvästläge delvis under tak.

Tomten har stora gräsytor för lek och spel, i fint soligt söderläge, fritt utan störande grannar. Från tomten finns viss säsongsvis sjöglimt och härlig närhet ner till havet. På tomten finns även ett uthus om ca 20 kvm med dass, förråd, vedbod och gästrum.

Singö blommar upp under sommaren där det finns en mängd aktiviteter att sysselsätta sig med. Ta en tur till Vesarö för lite äventyr eller ta färjan över till Åland från Grisslehamn är några av dom.

Varmt välkomna med er anmälan till visningen!


Boarea/biarea
35/10 kvm
Driftkostnad
8 971 kr/år
Tomtarea
3 015 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stäpeludden såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Stäpeludden.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.