Gustavsbergs Allé 22 / Gustavsberg - Porslinskvarteren / Gustavsberg / VÄRMDÖ

Nyproducerad 2:a (möjlig 3:a) med balkong & hög boendekvalitet!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
64,5 kvm
Avgift
4 089 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2017-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustavsbergs Allé såldes av oss 2017-12-13. Se alla våra försäljningar i Gustavsberg samt även på Gustavsbergs Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsberg - Porslinskvarteren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HÖR AV ER FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till en synnerligen välplanerad och nyproducerad 2:a (möjlig 3:a) i det nya Porslinshusen i Gustavsberg! Lägenheten genomsyras av ljus, rymd och hög fräschör. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en tilltagen balkong i sydväst med fri utsikt över parken. Separat kök med ingång till sovrummet. Köket är väl tilltaget och med matplats för många gäster. Inredning från Ballingslöv, rostfria vitvaror från Cylinda såsom diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och microugn. Lägenheten har även ett rymligt helkaklat badrum, utrustat med bland annat tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Porslinshusen ligger med absolut närhet till hamnen med restauranger och caféer där ni också finner små butiker och en välsorterad mataffär. Vackra strövområden och fina löprundor är det gott om i det absoluta närområdet. Det finns förskolor och skolor inom kort promenadavstånd från lägenheten. Kommunikationerna till och från Slussen är utomordentliga. Läget är centralt med närhet till både vatten och grönområden. Bör upplevas på plats, välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration