Stig Lindbergs gata 19A, 2 tr

Stig Lindbergs gata 19A, 2 tr

Slutpris

2 575 000 kr


Gustavsberg— Nacka

Stig Lindbergs gata 19A, 2 tr


Slutpris
2 575 000 kr

Gustavsberg— Nacka

Generös takhöjd, solig balkong & loft!

Med ett underbart läge i Gustavsberg finner ni denna trevliga bostad med solig balkong, 3,3 meter i takhöjd och stilsäkra materialval. Bostaden erbjuder en öppen planlöning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Via en smidd trappa nås ett rymligt loft om cirka 18,5 kvm. Intill vardagsrummet ligger ett generöst sovrum med härlig takhöjd. Snyggt helkaklat badrum med tvättpelare. Bostaden och fastigheten präglas av en industriell känsla. Föreningen har en stor takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur.
Här bor du i en trevlig skärgårdsmiljö vid Farstaviken. I området finns butiker, restauranger, caféer och parkområden. Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på cirka 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig cirka 20 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 679 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.