Stig Lindbergs gata 19A, 2 tr / Gustavsberg / Nacka

Generös takhöjd, solig balkong & loft!

Slutpris
2 575 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 679 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stig Lindbergs Gata såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Gustavsberg samt även på Stig Lindbergs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett underbart läge i Gustavsberg finner ni denna trevliga bostad med solig balkong, 3,3 meter i takhöjd och stilsäkra materialval. Bostaden erbjuder en öppen planlöning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Via en smidd trappa nås ett rymligt loft om cirka 18,5 kvm. Intill vardagsrummet ligger ett generöst sovrum med härlig takhöjd. Snyggt helkaklat badrum med tvättpelare. Bostaden och fastigheten präglas av en industriell känsla. Föreningen har en stor takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur.
Här bor du i en trevlig skärgårdsmiljö vid Farstaviken. I området finns butiker, restauranger, caféer och parkområden. Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på cirka 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig cirka 20 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration