Bäckvägen 129, 1tr

Bäckvägen 129, 1tr

Slutpris

2 200 000 kr


Hägersten— Stockholm

Bäckvägen 129, 1tr


Slutpris
2 200 000 kr

Hägersten— Stockholm

Nyrenoverad etta med stor balkong i söder mot lugn innergård!

Varmt välkomna till denna härliga etta med nyrenoverade ytskikt och en generös balkong mot lummig innergård!

Här bor ni bekvämt i en modern lägenhet som är inflyttningsklar med snyggt ljusgråa ytskikt och tonade golv. Hallen har bra förvaring via både en inbyggd garderob samt en hatthylla med krokar. Allrummet är rymligt, lätt att planera och har ett vackert ljusinsläpp ifrån ett generöst fönsterparti mot en lugn innergård. Härifrån finner ni även utgången till bostadens stora balkong bakom en elegant glasdörr som släpper in rikligt med ljus. Balkongen har utrymme för utemöbler, planteringar samt lyktor och får in mycket sol. Köket är fullutrustat och har klassiska 30-talsattribut så som serveringsskåp i original. Bostadens badrum är ljust och fräscht (stambytt 2006) och har utrymme för tvättmaskin. Till bostaden hör ett förråd på källarplan.

Brf Tryckstenen 3 registrerades 2001 och fastigheten förvärvades 2003. Föreningen äger marken och fastigheten med adresserna Bäckvägen 127-129 som består av 19st bostadsrätter samt 2st garage och 2st parkeringsplatser. Intäkterna från garage- och p-platserna ger en årlig inkomst om cirka 12.000kr. Trevlig förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Mycket bra läge med gångavstång till både Telefonplan och Örnsbergs tunnelbanestationer samt bussar. Närmsta galleria finns i Liljeholmen, dit tar ni er enkelt med busslinje 147, promenad eller cykel. Närområdet erbjuder flera restauranger, mataffärer och kaféer. Här har du även nära till populära grönområden så som Svandammsparken och Vinterviken med trevliga promenadstråk och bad. För den träningsintresserade så finns Telefonplans Klättercenter och Sats Gym vid Telefonplan samt utomhuspoolen Hägerstensbadet.

Välkommen på visning!


Boarea
30 kvm
Avgift
2 624 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bäckvägen såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Bäckvägen.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.