Elin Wägners Gata 5

Elin Wägners Gata 5

Slutpris

3 500 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Elin Wägners Gata 5


Slutpris
3 500 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ljus och superfin 3:a med lättillgängligt läge bara en halvtrappa upp i huset. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med fin finish och påkostade materialval. Luftig planlösning med fönster i två väderstreck, inbäddad i grönska och med balkong med strålande sol större delen av dagen. Här finns hall med entrédel med svart klinkergolv, säkerhetsdörr och skjutdörrsgarderob i vitt glas, toppmodernt kök i högblankt vitt, fullutrustat med integrerade respektive rostfria vitvaror, stort vardagsrum, lyxigt badrum i vitt och svart samt två rymliga sovrum varav det ena har fem stora garderober. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar, persienner och infällda, dimbara spotlights i tak. Smakfull bostad på en halvtrappa med tyst och lugnt läge utan påtaglig insyn. Ljus och fin som passar utmärkt för både barnfamiljen och seniorparet.

Populär, familjär och mycket välskött större förening med alla stora renoveringar samt bergvärmeinstallation bakom sig, Föreningen är uppskattad för sin mycket fina innergård med prunkande blomsterprakt, grillplatser, lekplatser och boulebana. Inom föreningen finns även bekvämligheter såsom garage och parkeringsplatser, grovsoprum och källsortering, tvättstugor samt festlokal, övernattningslägenhet och bastu. Läget är perfekt och härifrån är det nära till Långbroparken, Fruängens centrum och populära parkleken "Vippan".


Boarea
68 kvm
Avgift
4 681 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1/2tr, (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-30

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.