Anna Sandströms Gata 16

Anna Sandströms Gata 16

Slutpris

2 325 000 kr


Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Anna Sandströms Gata 16


Slutpris
2 325 000 kr

Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Nyproducerad och inflyttningsklar minitvåa med låg avgift, centralt nära tunnelbanan

Inflyttningsklar, välplanerad och genomtänkt minitvåa med låg avgift, nyproducerad 2017 säljes på uppdrag av brf Damhandsken nr 3. Bli först att flytta in i denna fina lägenhet där allt är nytt! Trivsamt belägen mot gården med enbart någon minut till Fruängens centrum och tunnelbanan. Lägenheten är påkostad med full bekvämlighet och har tre fönster med persienner, dimbar takbelysning, värmeslingor i golv samt säkerhetsdörr. Här finns ett stort, stilrent kök i vitt med gott om skåp och bra arbetsyta med bland annat planlimmad diskho, induktionshäll, integrerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Ett ljust vardagsrum, ett sovrum med plats för en 140 centimeter bred säng samt ett toppmodernt, rymligt, helkaklat badrum med stora vita kakelplattor och granitgrått klinkergolv. Badrummet har dusch med trendig takdusch och vikväggar av glas, wc, handfat med spegelskåp ovanför, dimbara spotlights i tak och golvvärme samt är förberett för tvättmaskin. I månadsavgiften ingår kabel-tv från Com Hem om ca 17 kanaler.

Tryggt boende i en av Fruängens äldsta föreningar. Stabil, solid och skuldfri bostadsrättsförening med trivsam innergård med fruktträd och grillplats. Centrum ligger längre upp på gatan och där finns tunnelbanans röda linje som tar dig till innerstan på dryga 15 minuter och går vidare mot KTH och Stockholms universitet.


Boarea
28 kvm
Avgift
1 272 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Entréplan (Hiss finns ej)
Såld
2017-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.