Bokbindarvägen 78 / Hägerstensåsen / Hägersten / STOCKHOLM

Välplanerad 2:a med balkong i fritt läge! Genomgående gott skick - Varmt välkommen!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bokbindarvägen såldes av oss 2017-05-11. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Bokbindarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk bostad med väl avvägda rum, ett genomgående gott skick och balkong i fritt läge mot grönska.

Här bor ni i en härlig lägenhet som får ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och har ett lättarbetat kök med allt man kan önska för bästa komfort. En stor klädkammare, grönskande utsikt och en plomberad öppen spis är några av de sakerna som gör detta till något alldeles extra! Hägerstensåsen är ett populärt område med nära kommunikationer och naturområde vid Mälaren. I området finns gott om mysiga caféer, restauranger och livsmedelsbutik. Lägenheten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik, nära både tunnelbana och buss som tar dig till Liljeholmens galleria och city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration