Doktor Widerströms Gata 32, 1 tr / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
1 958 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Doktor Widerströms Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med alla funktioner på rätt plats blir detta ett perfekt första boende eller möjligen en lägenhet för övernattning. Här bor du nära T-bana, bussar och bra allmänservice i Fruängens centrum och med två restauranger och en affär nästan utanför dörren. Lägenheten är effektivt planerad med ett lättmöblerat rum med avskiljd sovalkov för sängen samt med fint ljusinsläpp via ett stort fönster i s/v. Liten kokvrå med kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Bra med plats för husgeråd och livsmedel. Hallen är effektivt nyttjad med gott om inbyggd förvaring. I samband med stambytet renoverades badrummet som rymmer bl.a. badkar, tvättställ och wc. Här bor du kostnadseffektivt i en förening med mycket god ekonomi och låg skuldsättning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.