Elin Wägners Gata 10 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Välplanerad trea med solig inglasad balkong endast 10 minuter från T-bana och centrum.

Slutpris
3 475 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 682 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig trea i 55+ boende endast 10 minuters gångväg från T-bana!
När du kliver över tröskeln och in i denna trivsamma trea möts du av en stor och välplanerad hörnlägenhet med fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring och en inglasad balkong i sydväst läge. Badrum med gott om plats och två sovrum med ingång från hall respektive vardagsrum gör att här kommer du att bo bekvämt.

Stabil förening med god ekonomi. Bergvärme kommer att installeras där kostnaden tas från föreningens sparade medel. Bra gemensamma utrymmen som tvättstuga och en övernattningslägenhet för dina gäster som kan hyras för endast 150 kr/natt. Hiss finns, förråd finns i källaren och ledig P-plats!

Här i Fruängen bor du lugnt nära vackra Långbro Park och kommunikationer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration