Elin wägners gata 10

Elin wägners gata 10

Slutpris

3 600 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Elin wägners gata 10


Slutpris
3 600 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ultimata 55+ boendet med välplanerade rum och solig inglasad balkong med milsvid utsikt

Ultimata 55+boendet finns äntligen att köpa! Här erbjuds en mycket generös 3.a i insynsskyddat högt läge med milsvid utsikt från dels fönstren men också från en helt perfekt inglasad balkong i bästa syd/västläge.
När du kliver över tröskeln och in i denna trivsamma lägenhet möts du av en stor och välplanerad hörnlägenhet med fönster i två väderstreck med ett fantastiskt ljusinsläpp. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum men går att skärma av med en vägg om så önskas, gott om förvaring med en stor klädkammare i hall samt flera inbyggda garderober i det stora sovrummet. Stort och handikappanpassat badrum med dusch och gott om plats för tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finner man även ett extra sovrum med en förtjusande utsikt över takåsarna.

Stabil förening med god ekonomi. Bergvärme har installeras med egna och effektiviserar uppvärmningskostnaderna ännu mer än fjärrvärmen. Bra gemensamma utrymmen som tvättstuga och en övernattningslägenhet för dina gäster som kan hyras för endast 150 kr/natt. Stor modern hiss, förråd finns i källaren och P-platser finns att hyra i mån om plats.

Här i Fruängen bor du lugnt nära vackra Långbro Park och kommunikationer.

Välkommen till ett sällan till salu hem!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 682 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Elin wägners gata såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin wägners gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.