Elin wägners gata 10 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Ultimata 55+ boendet med välplanerade rum och solig inglasad balkong med milsvid utsikt

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 682 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ultimata 55+boendet finns äntligen att köpa! Här erbjuds en mycket generös 3.a i insynsskyddat högt läge med milsvid utsikt från dels fönstren men också från en helt perfekt inglasad balkong i bästa syd/västläge.
När du kliver över tröskeln och in i denna trivsamma lägenhet möts du av en stor och välplanerad hörnlägenhet med fönster i två väderstreck med ett fantastiskt ljusinsläpp. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum men går att skärma av med en vägg om så önskas, gott om förvaring med en stor klädkammare i hall samt flera inbyggda garderober i det stora sovrummet. Stort och handikappanpassat badrum med dusch och gott om plats för tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finner man även ett extra sovrum med en förtjusande utsikt över takåsarna.

Stabil förening med god ekonomi. Bergvärme har installeras med egna och effektiviserar uppvärmningskostnaderna ännu mer än fjärrvärmen. Bra gemensamma utrymmen som tvättstuga och en övernattningslägenhet för dina gäster som kan hyras för endast 150 kr/natt. Stor modern hiss, förråd finns i källaren och P-platser finns att hyra i mån om plats.

Här i Fruängen bor du lugnt nära vackra Långbro Park och kommunikationer.

Välkommen till ett sällan till salu hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.