Hanna Rydhs gata 42 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
62,5 kvm
Avgift
3 693 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hanna Rydhs Gata såldes av oss 2018-02-27. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hanna Rydhs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VRAK TILL VRAKPRIS!!! Du som brinner av inspiration och renoveringslust får nog se detta som ett mycket bra tillfälle att få det precis som du vill ha det. Här kan du skapa dig ett fräscht boende med möjlighet att ändra planlösningen. Läget är lugnt och trivsamt med balkongen i eftermiddagssoligt västerläge in mot den trevliga innergården med bl.a. grillplats och lekplats. Rummet på husets baksida ligger insynsskyddat och med utsikten mot kedjehusen på andra sidan ängen. I denna lägenhet har inget egentligen förändrats sedan huset stod klart 1970 vilket betyder att bl.a. köket är helt i original sånär som på kyl/frys som bytts ut - bra för dig som gillar original. I övrigt är det samtliga ytskikt som behöver fräschas upp och badrummet längtar efter en totalrenovering. Denna lägenhet är kanske inte en lägenhet för alla men definitivt en lägenhet för dig som gillar att ha något att bita i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration