Hanna Rydhs Gata 32

Hanna Rydhs Gata 32

Slutpris

2 970 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Hanna Rydhs Gata 32


Slutpris
2 970 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ypperligt planerad och rymlig 3:a högst upp i huset med solig balkong

Generös och rymlig 3:a i mycket gott skick högst upp i huset. Nyrenoverat kök med de flesta moderna materialvalen som bland annat kåpfläkt i rostfritt, inbyggd ugn och separat mikro samt integrerad diskmaskin. Från köket och det stora sovrummet möts du av en harmonisk utsikt utöver villaidyllen i Långbro-Älvsjö. Genomgående planlösning med rikligt ljusinsläpp från samtliga fönster och även en solig balkong i solig söderläge med förmiddagssol till ca kl 14.00. Rejält med förvaring via flertalet garderober i både hall och sovrum. Mycket bra och stabil ekonomi i föreningen. Internet och kabel-tv för en kostnad av endast 257 kr plus att även en parkeringsplats ingår i avgiften! Det stora sovrummet går att göra om till två mindre med en dörr till vardera. Två separata badrum, en Wc och ett större med dusch och tvättmaskin.

Här bor man en kort promenad från Långbro värdshus och populära restaurang Aloë. Det finns även ett stort utbud av matbutiker, gym, restauranger och systembolag i Fruängens centrum, ca 2 minuters promenad bort. Med T-bana till Slussen tar det ca 15 min. För den som gillar motion finns det flera alternativ här bl.a. i anrika Långbro Park med flera motions- och promenadstråk.

Välkommen på visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 395 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-08

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Hanna Rydhs Gata såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hanna Rydhs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.