Klubbacken 18, 2tr

Klubbacken 18, 2tr

Slutpris

3 000 000 kr


Mälarhöjden— Hägersten— Stockholm

Klubbacken 18, 2tr


Slutpris
3 000 000 kr

Mälarhöjden— Hägersten— Stockholm

Renoveringschans potentiell pärla om 2,5 rum med balkong med sjöutsikt, på toppläge i Mälarhöjden!

Här finns möjlighet att skapa ett riktigt drömboende! Bostaden har utmärkta egenskaper som fiskbensparkett, stora härliga fönster och balkong i söderläge med härlig sjöutsikt. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med plats för större soffgrupp. Med stort fönsterpartiet och glasade balkongdörr får rummet ett härligt ljus. Balkongen som ligger i skönt soligt söderläge blir garanterat som ett extra rum varma kvällar. Köket har mycket god plats för förvaring och har praktisk separat matrum för flera intill. I det rofyllda sovrummet kan man ha dubbelsäng och annat möblemang och via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderob med överskåp i hallen, flertalet garderober i sovrummet och tillhörande vindsförråd. Med kärleksfull hand kan detta renoveras till att bli en riktig pärla. Här bor man i vackra omgivningar med Stockholms puls lättillgängligt.

Som namnet avslöjar ligger Mälarhöjden intill vackra Mälaren. Längs med sjön finns härliga promenadstråk med oaser som konditori Lyran som erbjuder Afternoon tea, café Uddevillan med härligt hembakt och trädgårdkaféet Vinterviken. Med sitt friluftsliv och bad- och båtliv har området fritidssysselsättning för alla årstider. I området finns flertalet förskolor, grundskolor, fritidshem och fina Eolshälls 4H gård. Från tunnelbanestationen Mälarhöjden når du på bara en kvart Stockholms puls och utbud. Förutom detta tar dig flertalet bussar dit du vill och Älvsjö pendeltågsstation längre än så. Vill man njuta av en båttur kan man med Strömma åka från Mälarhöjdsbadet till Drottningholm.

Välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 485 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.