Klubbacken 18, 2tr / Mälarhöjden / Hägersten / Stockholm

Renoveringschans potentiell pärla om 2,5 rum med balkong med sjöutsikt, på toppläge i Mälarhöjden!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 485 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klubbacken såldes av oss 2020-02-22. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Klubbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mälarhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjlighet att skapa ett riktigt drömboende! Bostaden har utmärkta egenskaper som fiskbensparkett, stora härliga fönster och balkong i söderläge med härlig sjöutsikt. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med plats för större soffgrupp. Med stort fönsterpartiet och glasade balkongdörr får rummet ett härligt ljus. Balkongen som ligger i skönt soligt söderläge blir garanterat som ett extra rum varma kvällar. Köket har mycket god plats för förvaring och har praktisk separat matrum för flera intill. I det rofyllda sovrummet kan man ha dubbelsäng och annat möblemang och via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som har dusch. Lägenheten har utmärkt förvaring i garderob med överskåp i hallen, flertalet garderober i sovrummet och tillhörande vindsförråd. Med kärleksfull hand kan detta renoveras till att bli en riktig pärla. Här bor man i vackra omgivningar med Stockholms puls lättillgängligt.

Som namnet avslöjar ligger Mälarhöjden intill vackra Mälaren. Längs med sjön finns härliga promenadstråk med oaser som konditori Lyran som erbjuder Afternoon tea, café Uddevillan med härligt hembakt och trädgårdkaféet Vinterviken. Med sitt friluftsliv och bad- och båtliv har området fritidssysselsättning för alla årstider. I området finns flertalet förskolor, grundskolor, fritidshem och fina Eolshälls 4H gård. Från tunnelbanestationen Mälarhöjden når du på bara en kvart Stockholms puls och utbud. Förutom detta tar dig flertalet bussar dit du vill och Älvsjö pendeltågsstation längre än så. Vill man njuta av en båttur kan man med Strömma åka från Mälarhöjdsbadet till Drottningholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.