Kristallvägen 30

Kristallvägen 30

Slutpris

4 200 000 kr


Solberga— Hägersten— STOCKHOLM

Kristallvägen 30


Slutpris
4 200 000 kr

Solberga— Hägersten— STOCKHOLM

Omgjord 5:a till 4:a med balkong i söderläge och öppen spis!

Välkommen till denna omgjorda femma till fyra. Vill man går det lätt att återställa genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Lägenheten präglas av charmig 50-tals anda med väl planerade rum och en genomtänkt planlösning. Vardagsrummet bjuder på en balkong i soligt söderläge och även en öppen spis för mysiga höstkvällar. Tre ordentliga sovrum i fritt insynsskyddad läge varav ett är ordentligt stort. Två nyrenoverade och stambytta badrum. God förvaring genom flertalet garderober samt även en walk-in-closet i hallen. Rymligt kök med alla vitvaror i fräscht borstat stål samt även en liten vinkyl.

Lägenheten ligger ca 1,2 km ifrån trendiga Telefonplan där du hittar b.la restaurang Landet, Svenska Sushi/Hamburger köket och även T-bana. Behöver du storhandla finns Coop Västberga i närheten där du även hittar systembolag, apotek och Rusta. Bra kommunikationer med buss till Telefonplan, Älvsjö centrum och Fruängen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
3 568 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2017-08-14

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Kristallvägen såldes av oss 2017-08-14. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Kristallvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.