Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Hägersten - Solberga / Kristallvägen 30

Omgjord 5:a till 4:a med balkong i söderläge och öppen spis!

Välkommen till denna omgjorda femma till fyra. Vill man går det lätt att återställa genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Lägenheten präglas av charmig 50-tals anda med väl planerade rum och en genomtänkt planlösning. Vardagsrummet bjuder på en balkong i soligt söderläge och även en öppen spis för mysiga höstkvällar. Tre ordentliga sovrum i fritt insynsskyddad läge varav ett är ordentligt stort. Två nyrenoverade och stambytta badrum. God förvaring genom flertalet garderober samt även en walk-in-closet i hallen. Rymligt kök med alla vitvaror i fräscht borstat stål samt även en liten vinkyl.

Lägenheten ligger ca 1,2 km ifrån trendiga Telefonplan där du hittar b.la restaurang Landet, Svenska Sushi/Hamburger köket och även T-bana. Behöver du storhandla finns Coop Västberga i närheten där du även hittar systembolag, apotek och Rusta. Bra kommunikationer med buss till Telefonplan, Älvsjö centrum och Fruängen.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Hägersten / Solberga
Kristallvägen 30
Slutpris: 4 200 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 3 568 kr/mån
Driftkostnad: 577 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Kristallvägen