Margaretha Krooks Gata 3

Margaretha Krooks Gata 3

Slutpris

4 620 000 kr


Aspudden/Örnsberg— Hägersten— Stockholm

Margaretha Krooks Gata 3


Slutpris
4 620 000 kr

Aspudden/Örnsberg— Hägersten— Stockholm

Med både uteplats och balkong i badnära läge vid Vinterviken

Välkomna till denna fina trerummare med generös uteplats mot lugn och grönskande innergård en våning upp från gatan! Om detta inte skulle räcka så finns ytterligare en balkong med förmiddagssol fram till ca 14.00. Belägen med ett avstånd om ca 150 meter från Mälaren och Vinterviken bor man här med himmelska motionsspår och vacker, avkopplande natur i en av Stockholms populäraste närförorter. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till både uteplats och balkong.
Marbodals kök av högre standard med alla vitvaror från Siemens och stilrena köksluckor i vitt med gott om förvaringsutrymme och plats för ett stort matbord för större sällskap. Rikligt ljusinsläpp via hörnläge av fastigheten. Genomgående parkettgolv med fina ytskikt i hela lägenheten. Mycket god ekonomi i föreningen, extra amorteringar på 2,44 miljoner kr gjordes under 2017.

Det går även att ta hissen direkt ner till garaget- Speciellt uppskattat på vintern.

Sommarsvalka finnes! På med flip-flopsen och badrocken och svalka dig nere vid klippbadet ca 250 meter bort. En kort promenad åt andra hållet finner du Örnsbergs centrum med flera restauranger, mataffär och T-bana som tar dig in till slussen på 11 minuter.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
3 562 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-17

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Margaretha Krooks Gata såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Margaretha Krooks Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.