Radiusbacken 6, 4tr / Hägersten / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
141 252
Boarea
55 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Driftkostnad
541 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiusbacken 6, 4tr såldes av oss 2014-09-18. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägersten / Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 2:a om ca. 55 väldisponerade kvadratmeter med 2 (!) balkonger i ett högt läge. Huset blev färdigställt 2011 och lägenheten inkluderar tillval av hög standard. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök (Myresjö) och vardagsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkonger i två väderstreck. Stilrent kök med moderna materialval och matplats för 4-6 personer. Rymligt sovrum med stort förråd/ klädkammare i anslutning. Hög standard med bekvämligheter såsom diskmaskin, tvättmaskin och golvvärme.

I avgiften ingår bredband (fiberlina) och TV (basutbud)! Möjlighet till garageplats som ni når via hissen samt tillgång till gemensam utomhuspool!

Trevligt läge med nära till grönområden, affärer, service och kommunikationer. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.