Radiusbacken 17 / Midsommarkransen/Telefonplan / Hägersten / STOCKHOLM

Unik lägenhet med industrikänsla samt loft!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
61/3,3 kvm
Avgift
3 173 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiusbacken såldes av oss 2016-12-15. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Radiusbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen/Telefonplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att förvärva ditt drömboende i populära Midsommarkransen. Lägenheten har en helt unik känsla då den ligger i en gammal industribyggnad från 1913 men restaurerades 2007-2009. Bostaden har en häftig studiokänsla med framträdande betongfundament och en takhöjd som högst mäter 3,60 meter. Det mysiga loftet kan disponeras som ett kontor/sovrum. Ovanligt stor balkong på ca 6-7 kvm med ett soligt läge och en innergård med en utomhuspool som är tillgänglig för medlemmarna i föreningen. Vardagsrummet och köket har en modern öppen planlösning och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Denna lägenhet måste upplevas på plats.

Varmt välkommen till Radiusbacken 17!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration