Riksdalervägen 7 / Hägerstensåsen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 150 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (2tr.) (Hiss finns)
Såld
2017-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Riksdalervägen såldes av oss 2017-12-20. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Riksdalervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägerstensåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med perfekt läge, precis intill torget på Hägerstensåsen - ett fräscht boende med mycket låg avgift. Centralt på Hägerstensåsen och med fint läget två trappor upp i huset med hiss ligger denna ljusa och generöst planerade tvåa med balkongen i morgonsoligt läge. Hela lägenheten är i bra skick. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen. Uppfräschat kök med matplats invid fönster. Väl tilltaget sovrum med garderober. Här bor du nära "Åsens" T-bana, affärer, caféer, restauranger och med gångavstånd till Telefonplan samt med cykelavstånd in till "Söder". Riktigt bra förening med låga avgifter och god ekonomi. Välkommen till ett boende att längta hem till!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration