Skohornsbacken 19

Skohornsbacken 19

Slutpris

6 600 000 kr


Solberga— Hägersten— Stockholm

Skohornsbacken 19


Slutpris
6 600 000 kr

Solberga— Hägersten— Stockholm

Som i en liten oas ligger detta stadnära kedjehus med uteplatsen i perfekt sydvästläge

Varmt välkommen till ett väldisponerat kedjehus med stor potential i Hägersten om 119 kvm fördelat på fyra rum och kök. Husets entréplan har generösa ytor för umgänge både i vardagsrummet och i matsalsdelen. På entréplanet finns även wc , ett sovrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns två stora sovrum med klädkammare samt det stora badrummet med badkar. Utomhus kan man duka upp för stora middagsbjudningar på den stora altanen pekandes i perfekt sydväst, där delar av altanen kan svalkas med hjälp av en eldriven markisen. Mycket trivsam baksida med planteringar, uppvuxna buskar och minimalt med insyn från närliggande tomter. Husets tomt upplåts med tomträtt och en ny ägare kan ansöka om friköp hos Stockholms stad. Huset har ett garage intill huset för en bil och den bakre delen av garagetillbyggnaden är ett avgränsat förråd med ingång från altanen.

Området trafikeras av buss 142 som tar dig till Älvsjö i ena riktningen och Telefonplan i andra riktningen. I Solberga finns ett litet 50-tals centrum med mataffär, restaurang och gym. I Solbergaskogen finns fridfulla promenadstigar där man även kan träna på ett nytt utegym. I området finns populära förskolor, lekpark, skatepark och en konstgräsplan endast 80 m från huset. I Västberga handel ca 650 m (fågelvägen) från huset finns ett gott butiksutbud med bl.a. stor Coop, Jysk, Mc Donalds och Systembolag och söderut finns butiksutbud samt pendeltåg vid Älvsjö torg där man kan ta sig in T-centralen på ca 9 min. Var vänliga att boka in er för visning på Mäklarhusets hemsida.

Välkommen hem!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
34 804 kr/år
Tomtarea
266 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna kedjehus på Skohornsbacken såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Skohornsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.