Telefonvägen 5 / Midsommarkransen/Telefonplan / Hägersten / Stockholm

Högt upp i huset med en slående utsikt över Svandammsplan och solig balkong mot lugn innergård

Slutpris
5 070 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 815 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Telefonvägen såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Telefonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen/Telefonplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med absolut toppläge i trendiga Midsommarkransen finner du denna fyrarummare näst högst upp i huset. Lägenheten bjuder på ett mycket gott ljusinsläpp och vackra, fria utsikter från båda håll. Från vardagsrummet kan du stå och blicka ut över Svandammsplan och fina Svandamsparken. Från kökets balkong samt det stora sovrummet kan du blicka ner mot föreningens lugna och trevliga innergård i ogenerad vy. Vardagsrummet har god plats för hela familjen och är beläget bredvid köket som oftast brukar var ett vinnande koncept för barnfamiljen. Balkongen är inglasad med öppningsbara luckor, här får du plats med både solhörna och en liten grill. Rymligt kök med rejäla arbetsytor, stor diskmaskin och matplats för ca 6-8 personer.

Runt husknuten på ostört avstånd finner du de populära restaurangerna Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket, här kan du äta sushi och hamburgare av världsklass. För varma sommardagar eller vita vintrar ligger Svandammsparken tvärs över gatan för roliga aktiviteter. På kort promenadavstånd bort finner Telefonplans T-bana där du hittar matbutiken Hemköp, På i stort sätt samma avstånd i andra riktningen finner du Midsommarkransens T-bana där finner matbutiken Coop. För klädinköp eller storhandling ligger Liljeholmsgallerian en station bort från kransen där du finner det mesta.

Missa inte chansen att bo i ett av de hippaste lägena i kransen!

Varmt välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration