Tellusborgsvägen 62 / Midsommarkransen / HÄGERSTEN / STOCKHOLM

Gaveltvåa med stort kök och solig balkong!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 444 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tellusborgsvägen såldes av oss 2016-09-21. Se alla våra försäljningar i HÄGERSTEN samt även på Tellusborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad tvårummare i gavelläge, med härligt ljusinsläpp från vackra tidstypiska 1940-tals originalfönster i tre väderstreck. Balkong mot föreningens grönskande innergård i bästa soliga söderläge. Rymligt kök med bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och läshörna. Badrummet är helkaklat med fönster. Bostadsrätten finns i en stabil förening med låga skulder. I populära Midsommarkransen bor man i en blomstrande stadsdel med direkt närhet till välbesökta restauranger som Svenska Sushiköket och Landet, till mysiga caféer och lummiga grönområden som Svandammsparken, Vinterviken och Trekanten. I området finns även service i form av mataffärer, butiker och flera gym. I Midsommarkransen bor man i ett lugnt område samtidigt som man med en promenad på endast 20 minuter når Södermalms citypuls. Det finns mycket goda kommunikationsmöjligheter med bussar och tunnelbanans röda linje som tar dig in till T-centralen på endast 12 minuter. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration