Tellusborgsvägen 90, 3 tr / Midsommarkransen/Telefonplan / HÄGERSTEN / Stockholm

Slutpris
2 670 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 060 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tellusborgsvägen såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i HÄGERSTEN samt även på Tellusborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen/Telefonplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo nytt, modernt och med rätt läge nära Telefonplan. Stilren 1:a om 36 kvm med det där "lilla extra" i form av ljus, kvalité och funktion. Stora fönster släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd. Yteffektivt boende då rummet har plats för både soffa, säng och matbord. Balkong i norr med eftermiddags och kvällssol samt helkaklat duschrum med tvättpelare. Häftig citykänsla inspirerad av de kringliggande, välbevarade gamla byggnaderna samt restaurangerna i området. Ett gym finns i gatuplan. Mycket nära t-bana som på bara några minuter tar dig innanför tullarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration