Terrängvägen 87

Terrängvägen 87

Slutpris

3 955 000 kr


Västertorp— Hägersten— Stockholm

Terrängvägen 87


Slutpris
3 955 000 kr

Västertorp— Hägersten— Stockholm

Mycket välplanerad mini-fyra med uteplats i privat och soligt läge! Du möts av en lägenhet i fräscht skick där planeringen varit omsorgsfull för att fiffigt kunna rymma tre sovrum. Härlig social yta där ljuset flödar in och med en öppen planlösning i gavelläge. I vardagsrummet har hörnsoffan sin givna plats. Nytt Kök som har har två kyl/frysar i rostfritt, bänkskiva av ask och en vägg som täcks av vitt liggande kakel med infällda spottar ovan. Köksö med stenskiva och praktisk förvaring undertill. Bra badrum med badkar och tvättmaskin.
En glasad dubbeldörr leder ut till uteplatsen i sydvästläge. Det privata och soliga läget gör att här sitter man och njuter under många sköna dagar och kvällar!

Välkommen till en bokad eller privat visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 941 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2020-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.