Vantörsvägen 274, 3 tr, vån 4

Vantörsvägen 274, 3 tr, vån 4

Slutpris

2 950 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm— Nyproduktion

Vantörsvägen 274, 3 tr, vån 4


Slutpris
2 950 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm— Nyproduktion

Bo nytt och fräscht med låg månadsavgift! Inflyttningsklar, perfekt, välplanerad och trivsam nyproduktionstrea i hus från 2014 i populära Fruängen. Ljus, yteffektiv och genomgående planlösning med stor balkong i sydostläge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med många fönster med persienner. Stilrent, påkostat kök i vitt med full maskinell utrustning i rostfritt med hel kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Två fina sovrum mot innergården som båda rymmer dubbelsäng. Gott om garderober samt städskåp. Rymligt, helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme, dusch med vikväggar av glas, vit kommod, rostfri handdukstork och tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. Grundutbud kabel-tv, bredband och varmvatten är inkluderat samt förråd till lägenheten som finns i källaren. Garage och parkeringsplatser finns att hyra för medlemmarna. Mysig innergård med lekplats, träd, bergshällar och utemöbler. Sju minuters promenad till Fruängen Centrum och tunnelbanan samt ett flertal bussar strax utanför porten. Stor livsmedelsbutik ca hundra meter bort. Bekvämt boende bara 10 minuters bilfärd från innerstan.

Snabb inflyttning är möjlig, dock ej krav.


Referensnummer
66 489
Boarea
71 kvm
Avgift
4 204 kr/mån
Driftkostnad
646 kr/mån
Såld
2014-11-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.