Vattenledningsvägen 59 / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 220 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 439 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vattenledningsvägen såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Vattenledningsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskifte i Midsommarkransen! Bo centralt i Midsommarkransen i en imponerande och ståtlig fastighet från förra sekelskiftet. Ljus och charmig 2:a på andra våningen. Modernt kök med gammaldags charm. Rymligt vardagsrum med vacker fungerande kakelugn och tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer. Sovrum som båda har plats för dubbelsäng och garderober. Helkaklat fräscht duschrum. Genomgående fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Otroligt mysiga omgivningar med trivsamma caféer och ett spännande utbud av restauranger. Mycket nära t-bana som på bara några minuter tar dig innanför tullarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Midsommarkransen

Att bo i Midsommarkransen

Ett mysigt område nära stan och natur

Midsommarkransen är ett populärt och mycket expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett omtyckt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Blandad bebyggelse

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur som exempelvis den lummiga Svandammsparken och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor.

Service i området

I området finns flertalet restauranger och uteserveringar. Midsommarkransen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer med lekparker och plaskdamm samt förskolor, grundskolor och ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av charmiga småbutiker, designbutiker och mataffärer. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar.

Välkommen till din lokala mäklare i Midsommarkransen!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.