Norrby brygga 24

Norrby brygga 24

Slutpris

1 541 000 kr


Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Norrby brygga 24


Slutpris
1 541 000 kr

Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Charmigt sommarboende med sjöutsikt och gångavstånd till egen båt-och badplats!

Charmigt sommarboende med sjöutsikt i radhustappning, avskilt gavel läge med den perfekta lösningen för familjen! På Norrby brygga 24 erbjuds ett ultimat sommarboende, med gångavstånd till egen bad och båtplats med fin sandstrand och direkt access till vackra Väddö kanal finns det inte mycket mer att önska!

Fint radhus om väldisponerade 117m², här får både familj och gäster plats och samt går det att nyttja en del som uthyrningsdel om det så önskas. Huset är i gavel med avskilt läge där tomten angränsar till allmänning till största det, förtrollande sjöutsikt från samtliga fönster i öst läge! Huset är fördelat på ett plan och erbjuder en välkommande hall, fyra gedigna sovrum, två badrum med vattentoalett och dusch, tvättmöjlighet med tork och tvättmaskin. Stort och modernt kök med god arbetsyta med matplats i anslutning. Vardagsrum med mysfaktorn öppen spis med insats. Oslagbart läge med gångavstånd ned till fin badstrand med egen båtplats, via båt når du sommaridyllerna Väddö och Grisslehamn på bekväma avstånd med en fin tur. Väddö kanal erbjuder en vacker natur, bra fiskevatten och flera utflyktsmål. Huset går att nyttja året om.

Huset har byggts till i omgångar och är tre original hus i ett med tillbyggnad.

Plan och lättskött trädgårdstomt med staket runt om, gavel och insynsfritt läge ,med populära fruktträd som päron, äpple, plommon samt svart och rödvinbärsbuskar. God plats för odling och lek. Jordkällare med mekanisk hiss där valet är fritt att förvara något kallt, ägarna har förvarat t.ex. potatis.


Norrby ligger fint vid vattnet längs Väddö kanal, med närhet till både natur och hav är Norrby en perfekt utgångspunkt för utflykter.
På bekvämt cykel eller gångavstånd kommer man till välskötta och uppskattade Bergby badplats.
På 10 minuter kommer man till vackra Grisslehamn, till Hallstavik med all service man behöver tar det ca 17 minuter.
Närmsta skola och förskola ligger i Grisslehamn, och närmsta gymnasium i Hallstavik.
Kommunikation finns lättillgänglig via buss, bussen går från vägen ca 1,8 km från huset till Hallstaviks busstation, där går det bussar till Norrtälje och Stockholm.


Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter.
I Hallstavik finns Förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb.
Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
29 200 kr/år
Tomtarea
678 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrby brygga såldes av oss 2021-09-03. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Norrby brygga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.