Mor Annas väg 13

Mor Annas väg 13

Slutpris

590 000 kr


Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Mor Annas väg 13


Slutpris
590 000 kr

Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Tomt med sjöglimt, högt beläget vid Väddöviken

Förverkliga din dröm, bygg ditt drömhus för permanentboende eller fritidsändamål på tomten med sjöglimt i Trästa vid Väddöviken. Här finns en plan, lättbyggd ängstomt endast ca 220 m från Väddöviken och Trästa brygga. Bygglov finns för en bostad på 80 m² samt avlopp för WC och BDT, då tomten ligger utanför detaljplanerat område ger det möjlighet att bygga utan regleringar i detaljplan. Vägen underhålls vintertid av en ansvarstagande vägförening. På området finns en aktiv intresseförening som anordnar midsommarfirande, kräftskiva på hösten , bouleturneringar och andra trevliga aktiviteter. Det finns möjlighet att hyra båtplats och det går bra att bada vid fiskebryggan i Trästa.

Tomten ligger centralt beläget i Trästa som har blandad bebyggelse och en härlig bykänsla med en stor andel permanentboende. Bergbybadet med lång sandstrand och fina gräsytor ligger endast ca 1 km bort. Till närmaste busshållplats som ligger vid Trästa byväg är det ca 250 m.


Driftkostnad
640 kr/år
Tomtarea
3 083 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE TRÄSTA 3:19
Såld
2020-12-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.