Gillbergavägen 98

Gillbergavägen 98

Slutpris

1 750 000 kr


Edebo-Gillberga— Hallstavik— Norrtälje

Gillbergavägen 98


Slutpris
1 750 000 kr

Edebo-Gillberga— Hallstavik— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med lantligt läge och gästhus!

Nu finns möjlighet att förvärva ett välskött och stort fritidshus i idylliska Gillberga med fantastiskt välskött tomt med ett ostört läge. Tomten om 1964 kvm är en lättskött trädgårdstomt i flera etage med vackra inslag av berg. Här finns plats för hela familjen och barnens lek. När vännerna kommer på besök finns ett stort gästhus på ca 40 kvm som är fördelat med två separata rum med egen ingång.

Huset erbjuder vidare bland annat generösa sällskapsytor, härlig altan, 2 sovrum, duschrum med vatten toalett och en värmande kamin. Här finns möjlighet att njuta av Roslagen vid alla årstider. Trots sitt lantliga läge finns Hallstavik endast ca 15 min bort.

I Hallstavik finns alla tänkbara serviceinrättningar man kan behöva så som: läkarmottagning, polisstation, butiker, apotek, systembolag, samt flera skolor och förskolor. Här finns dessutom förutom en vacker och omväxlande 18-håls golfbana, ett tempererat utomhusbad som håller ca 27 grader med en traditionell bassäng, 25 meter lång med 4 banor samt en småbarnsdel, en ungdomsdel och en vuxendel. Ungdomssektionen inrymmer bland annat en 63 meter lång vattenrutschbana, hopplagun och klättervägg!

Välkommen på visning !


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
11 607 kr/år
Tomtarea
1 964 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på gillbergavägen såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på gillbergavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.