Gräsövägen 35

Gräsövägen 35

Slutpris

750 000 kr


Gräsö— Hallstavik— Norrtälje

Gräsövägen 35


Slutpris
750 000 kr

Gräsö— Hallstavik— Norrtälje

Sällan skådad chans att förvärva ett sommarhus på en väg där familjer ärver i generationer!

Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid, kom med på vandringsfärd i detta ljuva hems glada tid!*

I natursköna Gräsö saluförs nu en sällan skådad chans att förvärva ett sommarhus på en väg där familjer bott i generationer.

När du kör in på uppfarten möts du av en vacker oas, en fin skogstomt med stor trädgård, berg i dagen och vackra blommor. Du möt av ett mysigt torp, gäststuga och redskapsbod, här kan du njuta av sommaren i lugn och ro!

Hemtrevlig och lättskött torp med de klassiska och tidstypiska inslag som ett torp ska ha! Insynsskyddat med vacker inramning av skog och ängar! På entréplan erbjuds ett lantligt kök med matplats, hemtrevligt vardagsrum. En trappa upp möts du av ett charmigt allrum med tapeter från 70-talet, plats för både förvaring och bäddar. Charmig gäststuga om ca 20 m² med tidstypisk inslag från byggåret. Gäststugan har en trevlig veranda gott om plats för sällskapsmöbler och är placerad i sydväst med många soltimmar. Lantligt och charmigt pentry med matplats, Stort rum med plats för sängar eller bäddsoffa. Praktiskt redskapsbod med arbetsbänk och förvaringsmöjlighet. Att överta inventarier är något säljaren önskar att nästa ägare gör och kommer ge fördel till spekulanterna som är beredda på det, om det så önskas och med det flytta in omgående!

Vacker skogstomt om 2 260 m² med berg i dagen och till mesta del plan. På tomten finns det plats för lek och sport, odling , eller bara en oas att njuta av. På uppfarten finns plats för upp till 3 -5 bilar. Fastigheten är belägen utom detaljplanelagt område med god chans att bygga ut eller till. Vägen plogas under vintertid.

Fastigheten är familjeägt sedan 1966. och skötts med en varmhand av ägarna genom åren.

Vatten - Egenborrad brunn som ej har nyttjats under många år( ej indraget till gäststuga)
Avlopp - Enkelt avlopp


Gräsö- vackert och naturskönt område med ca 9km till Hargshamn där det finns ett populärt bad med sandstrand samt badbryggor och möjlighet att hyra båtplats. Till Hallstavik är det ca 1 mil och erbjuder förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad och nybyggda badhus, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik.

Ca 20-30 minuters bilfärd till Gimo och Östhammar. Till Öregrund tar det ca:40 minuter och Uppsala är ca en timmes bilfärd bort.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
43 kvm
Driftkostnad
6 922 kr/år
Tomtarea
2 260 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2022-07-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gräsövägen såldes av oss 2022-07-11. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Gräsövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.