Sök Meny
Såld

Norrtälje / Hallstavik - Hammarskogen / Hammarskogsvägen 14

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett.

I fina välskötta Hammarskogen ligger detta vinterbonade fritidshus om 51 kvm med vattentoalett på en lätt kuperad hörntomt om 2071 kvm med plan gräsmatta och lättskött natur.

Här bor man enkelt och bekvämt med gemensamt åretruntvatten och WC-avlopp till föreningen och en lättskött naturtomt. Huset har kök, vardagsrum med matplats för 6 personer samt badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. Här finns även två bra sovrum som kan delas av till tre. Utanför dörren finns en stor, härlig insynsskyddad altan under tak i syd/väst-läge.

Här finns också en fin isolerad gäststuga om ca 15 kvm och ett oinrett uthus om ca 10 kvm.

Tomten har både en del lättskött natur och en del plan gräsmatta för lek och spel. På tomten finner ni både vinbär, hallon, jordgubbar, smultron, syren och rhododendron. Från tomten når ni enkelt den fina välordnade båthamnen, badplatsen och dom fina klipporna vid vattnet.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en välordnad båthamn med plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år VM, -vägmästerskapen i fotboll.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Hallstavik / Hammarskogen
Hammarskogsvägen 14
Slutpris: 1 575 000 kr
Boarea: 51 kvm
Driftkostnad: 15 925 kr/år
Tomtarea: 2071 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hallstavik / Hammarskogsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Stil-lexikon för hungriga hemmafixare
  Stil-lexikon för hungriga hemmafixare

  Chillis trendexperter tipsar om hur man skapar ett trendigt och samtidigt personligt hem.

 • Förbättra läget med insynsskydd
  Förbättra läget med insynsskydd

  Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!