Hammarskogsvägen 14 / Hammarskogen / Hallstavik / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett.

Slutpris
1 435 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
15 925 kr/år
Tomtarea
2 071 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hammarskogsvägen såldes av oss 2018-06-16. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Hammarskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I fina välskötta Hammarskogen ligger detta vinterbonade fritidshus om 51 kvm med vattentoalett på en lätt kuperad hörntomt om 2071 kvm med plan gräsmatta och lättskött natur.

Här bor man enkelt och bekvämt med gemensamt åretruntvatten och WC-avlopp till föreningen och en lättskött naturtomt. Huset har kök, vardagsrum med matplats för 6 personer samt badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. Här finns även två bra sovrum som kan delas av till tre. Utanför dörren finns en stor, härlig insynsskyddad altan under tak i syd/väst-läge.

Här finns också en fin isolerad gäststuga om ca 15 kvm och ett oinrett uthus om ca 10 kvm.

Tomten har både en del lättskött natur och en del plan gräsmatta för lek och spel. På tomten finner ni både vinbär, hallon, jordgubbar, smultron, syren och rhododendron. Från tomten når ni enkelt den fina välordnade båthamnen, badplatsen och dom fina klipporna vid vattnet.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en välordnad båthamn med plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år VM, -vägmästerskapen i fotboll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration