Hammarskogsvägen 7 / Hallstavik / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
16 017 kr/år
Tomtarea
1 983 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hammarskogsvägen såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Hammarskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarskogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 59 kvm med vattentoalett på en plan och fin trädgårdstomt om 1983 kvm med stora gräsytor för lek och spel.

Det välordnade fritidshuset har en effektiv planlösning med två stora sovrum med plats för dubbelsäng, ett badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett samt vardagsrum och kök i öppen plan. Från vardagsrummet som har braskamin når man enkelt den fina altanen i soligt sydvästläge med utsikt över tomten. Här finns även ett uthus om ca 6 kvm och en friggebod som dock är i sämre skick.

Den plana och fina tomten har stora gräsytor och lättskötta planteringar med perenner och buskar i vackra färger. Från tomten når man enkelt den fina välvårdade båthamnen med möjlighet till båtplatsoch badstranden ca 800 m bort.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en välordnad båthamn med plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år VM, -vägmästerskapen i fotboll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration