Kusbyvägen 29 B

Kusbyvägen 29 B

Slutpris

750 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Kusbyvägen 29 B


Slutpris
750 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Trevlig trea med balkong på populära Kusbyvägen

Välkommen till Kusbyvägen 29 B och denna välplanerade trea om 69 kvm i sober färgskala och elegant renoverad. Lägenheten ligger två tr upp med balkong i bästa västerläge. Trivsamt kök med ljus skåpinredning samt moderna vitvaror, goda arbetsytor och en matplats. Matsal intill köket med plats för flertalet personer och med möjligheten att nyttja som sovrum alternativt kontor och /eller gästrum. Rymligt vardagsrum med plats för önskat möblemang samt utgång till västervänd balkong med bra storlek och härlig utsikt mot innergården. Ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter via moderna garderobslösningar och ett duschrum med duschhörna och tvättmaskin. Hallen erbjuder ytterligare garderober samt säkerhetsdörr.

Här bor du i en lugn, välskött och naturskön del av Hallstavik. En Närlivs finns i kvarteret och till Hallstaviks centrum tar det ca 10 min att promenera. Hallstavik erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, mataffärer, skolor och förskolor. Varför inte göra ett besök till det tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren. Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Uppsala, Norrtälje och Stockholm.


Boarea
69 kvm
Avgift
3 028 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.