Ljungvägen 12a / Hallstavik / Norrtälje

Elegant renoverad gavellägenhet med balkong i söder.

Slutpris
700 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 234 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på ljungvägen såldes av oss 2019-07-15. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på ljungvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ljungvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en elegant renoverad gavellägenhet i sober färgskala med fina detaljer. Lägenheten ligger 1/2 tr upp med balkong i soligt söderläge. Trivsamt kök med vit skåpinredning samt moderna vitvaror. Matplats för fyra personer. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till södervänd balkong med trätrall. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter via moderna garderobslösningar. Badrum med dusch och tvättmaskin med torktumlar funktion. Hallen erbjuder ytterligare garderober samt säkerhetsdörr.

Här bor du i en lugn, välskött och naturskön del av Hallstavik. En Närlivs finns i kvarteret och till Hallstaviks centrum tar det ca 10 min att promenera. Hallstavik erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, mataffärer, skolor och förskolor, vårdcentral mm. Varför inte göra ett besök till det superhärliga tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren.
Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Uppsala, Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger ca 800 meter från huset.

Missa inte chansen att förvärva en fint renoverad gavellägenhet i skuldfri föreningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration