Norrkullavägen 12

Norrkullavägen 12

Slutpris

950 000 kr


Häverö - Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Norrkullavägen 12


Slutpris
950 000 kr

Häverö - Norrby— Hallstavik— Norrtälje

Enkelt & bekvämt havsnära boende!

Äntligen finns möjligheten att förvärva detta lättskötta och bekväma åretruntboende om 83 kvm på plan trädgårdstomt om 266 kvm med tillgängliga gräsytor nära badstrand och båthamn.

Här bor du enkelt och bekvämt med minimalt underhåll och full permanentstandard disponerat på 83 kvm plus stora uteplatser. Huset fördelas på ett fint lantligt kök med matplats intill fönster, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med braskamin och utgång till skyddat trädäck med perfekt kvällssolsläge. Stort badrum med vattentoalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Stort sovrum med klädkammare och plats för flera sängar.

Den plana lättskötta trädgårdstomten har stora fina gräsytor, stora altaner i öster och väster varav den i väster har ett fint insynsskyddat läge med perfekt kvällssol. Här ser du på hästarna beta i hagen alldeles intill tomten. Bara 300 meter från huset ligger vackra Väddöviken med fina badplatser och möjlighet till båtplats. Lantliga omgivningar med närhet till nationalpark och flera natursköna vandringsstråk som bjuder på bär och svampplock. Härifrån är det ca 1 mil till Grisslehamn, där finns matvarubutik, restauranger och båtförbindelse till Eckerö på Åland.


Boarea
83 kvm
Driftkostnad
22 653 kr/år
Tomtarea
266 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på norrkullavägen såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på norrkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.