Pumphusvägen 8 / Norrby Udde / Hallstavik / Norrtälje

Trevligt fritidshus med härlig naturtomt i söderläge

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
22 350 kr/år
Totalareal
1 819 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på pumphusvägen såldes av oss 2019-04-19. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på pumphusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrby Udde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en fin insynsskyddad och solig naturtomt om 1819 kvm nära Väddöviken med fint strandbad och välordnad båthamn ligger detta välskötta fritidshus om ca 59 kvm med stor gäststuga/snickarbod.

Huset är i genomgående mycket fint skick, här finns två sovrum, kök med matplats för 6-7 personer, stort vardagsrum med braskamin samt ett nyrenoverat badrum med ljusa väggar, dusch, handfat och vatten toalett. Från vardagsrummet når man den stora, helt insynsskyddade altanen i perfekt söderläge delvis under tak. Här finns även ett gästhus/förråd med ett fint inrett gästrum med plats för upp till fem bäddar, i den andra delen är det ett stort förråd/ snickarbod.

Den stora öppna och soliga tomten har ett mycket fint och skyddat läge, gångavstånd till den fina stranden och båthamnen där det även finns fina badklippor. Tomten är till större delen naturtomt med mindre lättskötta gräsytor, som gränsar mot allmänningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration