Sandgropsvägen 26

Sandgropsvägen 26

Slutpris

2 500 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Sandgropsvägen 26


Slutpris
2 500 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Gulligt hus med massor av historia och charm!

Varmt välkommen till Sandgropsvägen, en liten oas som ligger helt för sig själv. Det här är en plats att komma till för lugn och ro, en plats för rekreation och återhämtning.
Huset osar charm och har en härlig atmosfär. Nuvarande ägare har gjort ett fenomenalt jobb då de satsat rejält på uteplatser, utomhusjacuzzi och ett separat hus som är perfekt för dina övernattande gäster eller tonårsbarnet. Varför inte sätta sig i spabadet en fredag efter jobbet och blicka ut över en förhoppningsvis stjärnklar himmel.

När du kliver in i huset möts du av en välkommande hall där du har trappen upp på ovanvåningen. Vidare in kommer du till köket som är stilfullt och nyligen renoverat. Här har det bevarat en del av det gamla. Vedspisen blir en central del av köket som skapar en härlig atmosfär, likaså så som de har bevarat det gamla finns modernare bekvämligheter så som diskmaskin och mikro. Med plats för en matgrupp för fyra personer blir köket en central punk i fastigheten. På nedre plan utöver köket finns det ett allrum. Allrummet har fint ljusinsläpp med två fönster och är lagom stort att göra om till sovrum om man så önskar.

På ovanvåningen finns det ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt ett allrum med plats för soffa. Badrummet är utrustat med wc, handdukstork och tvättmaskin och har de bekvämligheter som man kan önska sig. Här finns också en kattvind som är iordninggjord till garderob för fler förvaringsmöjligheter.
På tomten finns det ett hus på 15 kvm som är iordninggjort som gästhus med tillhörande altan. Detta är helt nytt och byggdes 2021. Utöver dessa byggnader finns även ett större förråd, perfekt för alla trädgårdsredskap mm.

I Hallstavik har du ett bra serviceutbud, mataffärer, diverse restauranger, apotek mm.

Den här fastigheten med sitt privata och alldeles unika läge måste upplevas.



Varmt välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
14 200 kr/år
Tomtarea
1 860 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-03-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Sandgropsvägen såldes av oss 2022-03-23. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Sandgropsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.