Skolvägen 16

Skolvägen 16

Slutpris

1 950 000 kr


Hallstavik— Norrtälje

Skolvägen 16


Slutpris
1 950 000 kr

Hallstavik— Norrtälje

Stilfullt renoverad villa från 1925

Smakfullt renoverad villa i centrala Hallstavik, byggd år 1925, om fem rum och kök. Huset har tre stora sovrum, nytt badrum samt ett mysigt vardagsrum med braskamin. Fastigheten har en välskött trädgårdstomt på 1100 kvm med förråd samt en carport med förråd i bakkant . I trädgården finns vackra äppel- och päronträd samt en gammal stenmur som avgränsar mot närmsta granne. Hela fastigheten håller en hög standard och är mycket välskött. Värmesystemet är vattenburen värme med fjärrvärme.
Här bor du i ett bra läge nära Hallstaviks centrum med allt vad centrumet har att erbjuda. Hallstavik erbjuder mataffärer, café, banker, systembolag och apotek.
Hallstavik har havet runt knuten, för den båt intresserade, speedway, fina naturområden, biograf, golf, ett populärt utomhusbad och det nybyggda inomhusbadet som stod klart 2020.

Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger på promenadavstånd från bostaden. Buss från Hallstavik till Norrtälje tar ca 48 minuter och med bil åker du till Norrtälje på ca 40 minuter. UL-bussarna tar dig till Uppsala på ca en timme.


Boarea/biarea
107/62 kvm
Driftkostnad
34 803 kr/år
Tomtarea
1 100 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Skolvägen såldes av oss 2021-02-10. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Skolvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.