Getporsvägen 21

Getporsvägen 21

Slutpris

4 275 000 kr


Centrala Handen— Handen— HANINGE

Getporsvägen 21


Slutpris
4 275 000 kr

Centrala Handen— Handen— HANINGE

Rymligt stadsradhus i centrala Handen

Sällsynt familjeidyll, endast ett par hundra meter till två stora gallerior, utsökta kommunikationer med buss och pendeltåg samt badrocksavstånd till sjön Rudan med flertal naturupplevelser som lockar ligger detta stadsradhus, uppfört 2013, om 154 kvm med spännande planlösning, parkering utanför det egna huset och egen rymlig uteplats med träaltan och gräsyta. Radhuset andas modernitet och komfort samt disponeras över tre plan där generösa, sociala ytor erbjuds för den stora familjen likväl som en privat, egen sfär.
Toppmodernt kök erbjuds med matplatsyta intill, två helkaklade och påkostade badrum med golvvärme finns, 4-5 rymliga sovrum, vardagsrum med värmande kamin samt ett allrum med utgång till uteplats med trädäck samt gräsyta utanför som lockar till kubb och bollspel. Generösa förvaringsutrymmen erbjuds både i invändigt förråd med maskinrum samt i garderober och två komfortabla klädkammare finns på våningsplanet.

Inom den välordnade föreningen med god ekonomi har avgiften varit oförändrad sedan byggåret. Gott om parkeringsplatser finns samt även möjlighet till parkering utanför det egna huset.
Här bor du i ett mycket uppskattat och familjärt bostadsområde med stor grannsämja, bilfri innergård och underbart naturstråk inpå bostadsområdet. Här strövar du, joggar, tar en promenad med barnen eller hunden, plockar svamp och bär, badar, åker skridskor, skidor och mycket, mycket mer, när du så önskar och vill.
Inom kort gångavstånd erbjuds flertal skolor och mycket god barnomsorg. Haninge Centrum med mångfacetterat serviceutbud nås inom 5 minuter och utsökta kommunikationer finns endast 100 m bort med direktbussar till bl. a Gullmarsplan och kommunens övriga delar. Stockholms innerstad nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg eller bil.

Välkommen till en sällsynt chans du inte kan missa!


Boarea
154 kvm
Avgift
4 598 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-06-08

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Getporsvägen såldes av oss 2017-06-08. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Getporsvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.