Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen - Centrala Handen / Getporsvägen 21

Rymligt stadsradhus i centrala Handen

Sällsynt familjeidyll, endast ett par hundra meter till två stora gallerior, utsökta kommunikationer med buss och pendeltåg samt badrocksavstånd till sjön Rudan med flertal naturupplevelser som lockar ligger detta stadsradhus, uppfört 2013, om 154 kvm med spännande planlösning, parkering utanför det egna huset och egen rymlig uteplats med träaltan och gräsyta. Radhuset andas modernitet och komfort samt disponeras över tre plan där generösa, sociala ytor erbjuds för den stora familjen likväl som en privat, egen sfär.
Toppmodernt kök erbjuds med matplatsyta intill, två helkaklade och påkostade badrum med golvvärme finns, 4-5 rymliga sovrum, vardagsrum med värmande kamin samt ett allrum med utgång till uteplats med trädäck samt gräsyta utanför som lockar till kubb och bollspel. Generösa förvaringsutrymmen erbjuds både i invändigt förråd med maskinrum samt i garderober och två komfortabla klädkammare finns på våningsplanet.

Inom den välordnade föreningen med god ekonomi har avgiften varit oförändrad sedan byggåret. Gott om parkeringsplatser finns samt även möjlighet till parkering utanför det egna huset.
Här bor du i ett mycket uppskattat och familjärt bostadsområde med stor grannsämja, bilfri innergård och underbart naturstråk inpå bostadsområdet. Här strövar du, joggar, tar en promenad med barnen eller hunden, plockar svamp och bär, badar, åker skridskor, skidor och mycket, mycket mer, när du så önskar och vill.
Inom kort gångavstånd erbjuds flertal skolor och mycket god barnomsorg. Haninge Centrum med mångfacetterat serviceutbud nås inom 5 minuter och utsökta kommunikationer finns endast 100 m bort med direktbussar till bl. a Gullmarsplan och kommunens övriga delar. Stockholms innerstad nås inom 30 min oavsett om du åker pendeltåg eller bil.

Välkommen till en sällsynt chans du inte kan missa!

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen / Centrala Handen
Getporsvägen 21
Slutpris: 4 275 000 kr
Boarea: 154 kvm
Avgift: 4 598 kr/mån
Driftkostnad: 1 000 kr/mån
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Handen